KATJA FRANGE

Intuitiolla, pelotta kohti muutosta

Intuitiolla, pelotta kohti muutosta

On huhtikuu 13, 2016, Posted by , In Uncategorized, With Kommentit pois päältä artikkelissa Intuitiolla, pelotta kohti muutosta

Ote blogista:

”Ilahduin naisen viestistä, koska minulle se kertoi ennen kaikkea siitä, että hän oli oppinut rakastamaan itseään entistä syvemmin. Kuuntelemalla rohkeasti omaa intuitiotaan, hän samalla salli itselleen parasta ja antoi itselleen luvan toteuttaa unelmaansa, vastaanottaa sen tulevaksi. Tämä ajatus sai naisen kyynelehtimään, tavoitti jonkin syvemmän osan hänen sisällään. Yhtäkkiä hän oivalsi sen kauneuden, mikä tuohon rohkeaan päätökseen sisältyi. Intuitiolla eläminen on usein tuntemattoman kohtaamista, mutta se on myös kykyä vastaanottaa parasta, rakkauden ja runsauden monenlaisessa muodossa.”

Blogin on julkaistu Viisas Elämä -sivustolla. Pääset lukemaan sen kokonaisuudessaan täältä 

field-847647_1920

 

 

Comments are closed.