KATJA FRANGE

Intuitiolla elämisen taikasana on tasapaino

Intuitiolla elämisen taikasana on tasapaino

On kesäkuu 13, 2016, Posted by , In Uncategorized, With Kommentit pois päältä artikkelissa Intuitiolla elämisen taikasana on tasapaino

Kun vedät viivan päälaeltasi alas varpaisiin ja toisen viivan sivuttain kämmenestäsi toiseen kämmeneen, viivat kohtaavat sydämesi kohdalla. Siinä on keskikohtasi, sydämesi. Tuossa neljän suunnan keskipisteessä on myös intuition voima. Mitä tasapainoisemmin olet asettautunut keskikohtaasi ja omaan voimaasi, omien rajojesi sisälle, sitä vahvempi on myös intuitiosi. Taikasana on tasapaino, kaikkien neljän suunnan välillä.

Avoimena ylös tähtitaivaalle
Intuitioon liittyy kyky leijailla mielikuvituksen maisemissa, visioida, ajelehtia ajatuksissa ja unelmoida ilman turhia, rajoittavia mielen määrityksiä. Se on myös kykyä nähdä ja kokea ajan ja paikan tuolle puolelle, olla auki sille mitä on. Kuvitellaan, että sinulla on jokin unelma. Se on jotain, minkä vain tiedät ja tunnet sydämessäsi sinulle oikeaksi. Et ehkä tiedä miten se on mahdollista, mutta intuitiosi kertoo, että se on jotain sinulle oikeaa. Otetaan esimerkki. Intuitioni ohjasi kohti yrittäjyyttä ja nykyistä työtäni. Vaikka silloin minulla oli menestyvä ura toisenlaisissa tehtävissä, intuitiivisesti tiesin, ettei se ollut sitä, mitä minun tulisi tehdä. Uskaltauduin haaveilemaan, visioimaan ja heittäydyin mielikuvituksen siivin siihen, millaista elämäni olisi, jos voisin elää täydestä sydämestäni. En ollenkaan tiennyt miten se olisi mahdollista käytännössä. Rationaalinen mieleni keksi lukuisia tekosyitä, miksi sydämeni oli väärässä. Yksitellen irrottelin turhia sisäisiä rajoituksiani ja kyseenalaistin uskomuksiani siitä, millainen minun pitäisi olla ja onko se todella jotain, mitä sydämestäni haluan. Olin läsnä itselleni, tunteilleni ja sille, mihin intuitio johti, askel askeleelta. Olin avoin sille mitä on, tässä ja nyt.

Lue koko teksti täältä

Processed with VSCO with c1 preset

Comments are closed.