KATJA FRANGE

Intuition neljä avainta

Intuition neljä avainta

On tammikuu 19, 2017, Posted by , In Uncategorized, With Kommentit pois päältä artikkelissa Intuition neljä avainta

Tämä blogiteksti on julkaistu Viisas Elämä -sivustolla 19.1.2107.  Lue koko teksti täältä

********

Kokemukseni mukaan intuition neljä avainta ovat: läsnäolo, leikki, henkinen kasvu ja toiminta.

LÄSNÄOLO – KUUNTELE, JOTTA KUULET

Arjen kiire, ympäristön hälinä ja tietotulva hukuttavat helposti intuition äänen. Mielen sisäinen ääni höpöttää, suunnittelee tulevaa ja murehtii vanhaa. Ajatukset täyttyvät tekemättömistä töistä, kauppalistoista ja arjen askareista. Ympäristö vaatii ja pursuaa odotuksia siitä, millainen tulisi olla ja mitä valita. Entäs se sisäinen viisaus?

Intuitio on usein vain hienovarainen tuntemus tai kuiskaus. Se syntyy hetkessä ja odottamatta. Pysähtyminen ja hetkessä oleminen on kuin pohja intuitiolle. Huomatakseen täytyy olla hereillä. Läsnäolevana kuulet, mitä sisimpäsi sanoo ja voit tiedostaa asioita, joita et ole aikaisemmin edes huomannut. Läsnäolevassa tilassa myös ennakkokäsitykset voivat tippuvat pois ja voit huomata, ettei kaikki olekaan juuri sellaista, kuin olet kuvitellut tai uskonut sen olevan. Voit nähdä ja kokea kaiken sellaisena kuin se on juuri nyt, tässä hetkessä.

Tyhjennä kalenteriasi ja ole tekemättä mitään. Sulje silmäsi ja hengitä syvään. Meditoi. Kävele metsässä. Sauno ja tuijottele tulta. Virittäydy näin olemaan vastaanottavainen intuitiolle, sydämesi äänelle.

LEIKI – OLE AVOIN ELÄMÄN IHMEILLE

Mitä lapsi sinussa tekisi tai sanoisi juuri nyt? Läsnäolon lisäksi yksi intuition avain on leikki. Lapsenomainen leikkimielisyys ja elämän ihmettely pitävät mielen avoimena. Ilon ja huumorin kautta maailma näyttäytyy erilaiselta. Kun uskot jonkin olevan mahdollista, mielesi on avoimempi ja vastaanottavaisempi myös intuition viesteille ja ohjaukselle.

Teksti jatkuu täällä

blogi

Comments are closed.