KATJA FRANGE

Intuitiolla kohti uuden syntymää

Intuitiolla kohti uuden syntymää

On maaliskuu 3, 2017, Posted by , In Uncategorized, By ,,,,,, , With Kommentit pois päältä artikkelissa Intuitiolla kohti uuden syntymää

Elämän syklisyys näkyy kaikessa olevaisessa. Kaikella on alku ja loppu. Jotain on päätyttävä, jotta uutta voi alkaa. On päästettävä irti, jotta voi vastaanottaa. Tämän syklisyyden voi nähdä jokaisen ihmisen henkilökohtaisessa elämässä ja kaikkialla luonnossa. Uloshengityksellä päästät irti, sisäänhengityksellä otat vastaan. Aurinko ja kuu vuorottelevat tanssien. Toisen on laskeuduttava, jotta toinen voi tulla esille. Tätä samaa tanssia toistavat vuodenajat. Pimeyden jälkeen koittaa aina valon aika. Ikuinen kuoleman ja syntymän, pimeyden ja valon vuorottelu on elinehto. Sen hyväksyminen tuo valtavaa lohtua ja armollisuutta elämään. Lopulta mikään tärkeä ei voi koskaan kuolla, se saa vain uuden muodon.

Sanotaan, että pimeintä on juuri ennen auringonnousua. Katsellessani tämän hetkistä maailmaa, näen pimeyttä. Jos valitsen keskittyä siihen, ei ole vaikeaa lähteä mukaan mielen pelkoihin. Maailman tapahtumia kohdatessa, värisevä ääni sisälläni kysyy; minkälaisen maailman jätän lapsilleni? Ihmiset, ihmisyys, meret ja maat sekä Äiti Maa – avunhuudot voi kuulla joka puolelta.

Kuoleman jälkeen syntyy kuitenkin aina uusi elämä. Entä jos kuolema ei tarkoitakaan mitään lopullista, vaan se tarkoittaakin muutosta? Joskus syvimmät haavat ja suurimmat epäkohdat nousevat päivänvaloon, koska se on ainoa tapa muuttaa ne. Jos kipeää haavaa ei aukaise, eikä sieltä poista sinne kertynyttä mätää, ei haava pääse koskaan parantumaan. Joskus on astuttava niihin pimeimpiin ja likaisimpiin luoliin, hypättävä tuntemattomaan ja katsottava syvimpiä pelkoja, koska se voi olla ainoa tie uuteen. Jos pimeän haluaa muuttaa, sinne on vietävä valoa. Äiti Maa ei kuole, se muuttuu. Luonnossa on viisaus, joka löytää tiensä luontaisesti uuteen syntymään. Kunpa ihminen vain ymmärtäisi, että se on osa tuota luontoa ja antautuisi muutokselle, myös tukien ja luoden uuden syntymää….

Blogi jatkuu täällä 

Tämä blogiteksti on julkaistu Viisas Elämä -sivustolla 3.3.2107. Lue koko teksti täältä

blogi

Comments are closed.