KATJA FRANGE

AJANKOHTAISTA

SHAMARIA – MODERNI MYSTEEERIKOULU NAISILLE

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2020.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ! 

 

 

 uutiskirje pieni2UUSI NAINEN JA FEMINIINISET MYSTEERIT -RETRIITTI 

22.11.-24.11.2019 Tuomiston kartanolla

Tämä retriitti kutsuu naisia, jotka ovat valmiita herättämään eloon puhtaan feminiinisen voimansa ja viisautensa – ja näyttämään sen! On uuden luomisen aika. Onko myös sinun aika luoda itsesi uudelleen, kehollistaa todellinen olemuksesi ja olla näkyvä omassa upeudessasi?

Työskentelemme voimallisten, pyhien feminiinisten mysteerien äärellä, etenkin Maria Magdaleenan ja Isiksen ohjauksessa. Avaamme ikiaikaista viisautta, aktivoimme unohdettua voimaa. Tämä retriitti vapauttaa, eheyttää, tasapainottaa ja energisoi. Tässä retriitissä on syvyyttä, ihmettä ja taikaa! Myös ympäristö ja taianomainen Tuomiston Kartano tukee retriittiä feminiinisellä kauneudella ja herkullisilla tarjoiluilla. Jos kuulet kutsun, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retriitin aikana teemme erilaisia kokemuksellisia, energeettisiä ja kehollisia harjoituksia sekä ohjattuja sisäisiä matkoja, joiden kautta avaudut muistamaan itsesi, oman feminiinisen voimallisen kauneuden. Saat myös tietoa ja ymmärrystä feminiinisistä mysteereistä. Maria Magdaleenan rakkauden oppien ohjauksessa vahvistamme sisäistä liittoa, sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen välistä liittoa. Avaamme naisen maa- ja taivasyhteyttä sekä niiden välistä yhteyttä, jotta voimme kehollistaa oman ainutlaatuisen olemuksemme entistä näkyvämmäksi tässä maailmassa. Käsittelemme myös uuden ajan naisjohtajuutta, joka perustuu uutta synnyttävään luovaan voimaan sekä pelottomaan, myötätuntoiseen rakkauteen. Olemme vahvasti avautumisen ja uudelleen luomisen äärellä, muistamassa todellisen itsemme ja feminiinisen monimuotoisuuden upeuden. Isiksen ohjauksessa luomme uudelleen oman kehotemppelimme sekä avaudumme elämän taialle ja kultaiselle runsaudelle, sen kaikissa muodoissaan. On turvallista olla näkyvä ja voimallinen nainen.

Retriitillä jokainen työskentelee ensisijaisesti itsensä kanssa, mutta naisten piirin voima vahvistaa, peilaa, inspiroi ja tukee upealla tavalla sitä, mikä kullekin haluaa tulla näkyväksi – iloa ja huumoria unohtamatta. Jakaminen on myös osa prosessia, jotta voimme myös vastaanottaa ja antaa oman lahjamme osaksi yhteistä viikonloppua.

Sano rohkeasti kyllä itsellesi ja tule mukaan luomaan itsesi uudelleen sekä sitä kautta luomaan yhdessä myös uutta maailmaa!

***
ALUSTAVA OHJELMA

Perjantai 22.11.
16-17 saapuminen ja majoittuminen
17-19 piirin avaus ja avausseremonia
feminiiniset mysteerit -avaus
19 illallinen
20 iltameditaatio

Lauantai 23.11.
9-10 aamupala
10-13 feminiiniset mysteerit
13 lounas ja vapaa-aikaa
15 feminiiniset mysteerit
18 iltaseremonia
20 illallinen
21 lempeä ja rentouttava puusauna

Sunnuntai 24.11.
9-10 aamupala
10-12 feminiiniset mysteerit
12 lounas
13-15 loppuseremonia ja kotiinpaluu

HINTA

Retriitin kokonaishinta on 444€ (sis. alv 24%), joka sisältää ohjauksen ja ohjelman sekä majoittumisen täysihoidolla.

Täysihoito sisältää majoituksen 3-4 hengen huoneissa sekä herkullista kasvisruokaa. Gluteeniton, maidoton tai muu erikoisruokavalio +20€. Petivaatteet (aluslakana, tyynyliina, pussilakana) ja pyyhe eivät kuulu hintaan, joten tuothan ne mukanasi (tai voit vuokrata paikan päältä 10€).
Tutustu Tuomiston kartanoon: www.tuomistonkartano.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä saat käytännön lisätietoja sekä laskun vahvistusmaksusta 100€, jonka maksamalla vahvistat paikkasi retriitillä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittaudu osoitteeseen katja.frange@soulment.fi
Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa alle 30 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 100€ euron peruutusmaksun. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevista peruutuksista joudumme veloittamaan retriitin koko summan. Osallistumismaksu maksetaan laskulla, jossa eräpäivänä on retriitin viimeinen päivä.

RETRIITIN OHJAAVA VOIMA

Katja Frange (Shamaria) on henkinen valmentaja, kirjailija, näkijä ja taiteilija. Hän kulkee vahvasti omaa shamanistista feminiinisten mysteerien polkua. Intuitiolla ja Kuunsilta –kirjojen myötä Katja tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän sanansaattajana ja feminiinisen tietoisuuden avaajana. Katja on myös naisille suunnatun modernin mysteerikoulun perustaja, joka ammentaa voimaa ikiaikaisesta viisaudesta, tietoisesta ihmisyydestä ja rakkaudesta.
Lue lisää Katjasta: https://shamaria.net/yhteys/katja-frange/
www.katjafrange.com
www.shamaria.net

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

lohikäärmeet_uusintekstiLOHIKÄÄRMEIDEN MAAILMA – SHAMANISTINEN KURSSI 

28.2. – 1.3.2020, NUKULA

shamanismi * mytologia ’* intuitio * seremonia * rumpumatka

Ohjaajina Katja Frange (Shamaria) ja Helena Karhu (Karhun talo)

Tällä mystisellä teemalla haluamme tutkia lisää erilaisten myyttisten olentojen ja arkkityyppien merkitystä alitajunnassamme ja shamanistisessa tietoisuudessa.

Lue lisää kurssista täältä

MUUTA AJANKOHTAISTA

  • Naisen Voimapakka julkaistaan syksyllä 2019! Lue lisää täältä 
  • Intuitiolla -kirjasta ilmestynyt uusi painos! (tammikuu 2019)
  • Intuitiolla -työkirjasta on ilmestynyt toinen, uusi painos! (marraskuu 2018)
  • Iltalehden haastattelu Opi luottamaan intuitioon

KUUNTELE KATJAN PODCASTIA 

LINKKI PODCASTIIN

KATSO HAASTATTELUJA

HENKILÖKUVA -HAASTATTELU / MINÄ OLEN LEHTI

NAISEUDEN VOIMAN JUTTUTUOKIOSSA

KOHTAAMISIA -SARJAN HAASTATTELUSSA