KATJA FRANGE

AJANKOHTAISTA

juuret_siivet_face

NAISEN JUURET JA SIIVET -VOIMARETRIITTI 1.-3.2.2019, Tuomiston Kartano (linkki tapahtumaan) 

Haluatko kokea sinussa olevan syvän naiseuden alkuvoiman ja pyhän feminiinisen valon?

Haluatko kasvattaa syvemmät juuret ja suuremmat siivet, jotta voit kokea elämän entistä kokonaisvaltaisemmin?

Naisen juuret ja siivet –retriitti on yhtä aikaa hyvin voimallinen ja lempeä, niin avaava kuin tasapainottava viikonloppu. Keskitymme naisen kahteen voimakeskukseen sekä niistä avautuvien energioiden tasapainoon. Tämä ainutlaatuinen retriitti järjestetään Tuomiston kartanon upeissa, tunnelmallisissa puitteissa.

Juuret edustavat naisen sisäistä, vahvaa ja villiä alkuvoimaa, johon liittyy esimerkiksi kehollisuus, Äiti Maa -yhteys, seksuaalienergia ja luovuus. Kehossa tämän alkuvoiman keskus on lantion alue ja kohtu, josta kumpuaa uutta synnyttävä elinvoima ja esimerkiksi unelmat todeksi ilmentävä tahtotuli. Nainen tarvitsee alas maahan avautuvia juuria, jotta voi seistä omassa ainutlaatuisessa voimassaan ja tehdä näkyväksi todellisen itsensä. Juuret myös maadoittavat ihmiselämään, kehollistavat henkisyyden, sekä ravitsevat sisäistä ja ulkoista elinvoimaa.

Ylöspäin avautuvat siivet edustavat pyhän feminiinisen pelotonta rakkautta ja korkeaa viisautta sekä iloa ja myötätunnon valoa. Kehossa tuon sisäisen valon keskus on sydän. Sisäinen transformaatio tapahtuu etenkin sydämen voimalla, jolla voi kohdata elämän syvimmätkin varjot. Sydämestä ammennamme sen valon ja rohkeuden, jolla voimme kohdata itsessämme ja ympärillämme niitä asioita, jotka rajoittavat, pienentävät ja pitävät vielä kiinni vanhassa. Sydämen rakkaudella ja myötätunnolla voimme myös hyväksyä oman inhimillisen epätäydellisyyden ja keskeneräisyyden, mikä avaa aitoudelle.

Kun juuret ja siivet avautuvat ja yhdistyvät, tapahtuu taianomaista vapautusta, avautumista ja eheytymistä. Retriitillä teemme voimallisen syväsukelluksen sisällemme, myös naurun ja rauhan siivittämänä. Kohtaat itsesi niin sisäisten matkojen, kehollisten harjoitusten, kuin piirissä jakamisen kautta. Viikonloppuna lähdet myös shamaanirumpu-matkalle, osallistut kauniiseen naiseuden seremoniaan, kuulet mielenkiintoisen luennon sekä nautit herkullisesta kasvisruoasta, hemmottelevasta puusaunasta ja paljusta tähtitaivaan alla. Työskentely tapahtuu turvallisessa ohjauksessa ja naisten hyväksyvässä piirissä.

Tämä viikonloppu on elämys – Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

LUE LISÄÄ FACEBOOKIN TAPAHTUMASTA TAI KYSY LISÄÄ katja.frange@soulment.fi

*****

NAISEN VOIMAPAKKA_FACENAISEN VOIMA NÄKYVÄKSI – OSALLISTU NAISEN VOIMAPAKKA -PROJEKTIIN! 

Haluatko olla osana naiseuteen liittyvää huikean ainutlaatuista kuvitusprojektia?

Naisen Voimapakka –projekti kutsuu nyt naisia. Sinulla on mahdollisuus olla yksi osa isompaa kokonaisuutta, jossa tehdään näkyväksi feminiinistä kauneutta, viisautta ja voimaa!

Itsetutkiskeluun ja intuitiiviseen opastukseen käytettävät kortit ovat saaneet viime vuosina suuren suosion. Niitä käytetään niin yksin, ystävien kesken kuin esimerkiksi terapiatyössä inspiroimaan, herättelemään ajatuksia ja uusia näkökulmia. Vuonna 2019 julkaistava Naisen Voimapakka sisältää 44 korttia, joiden kuvat ja tekstit liittyvät naiseuden erilaisiin teemoihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osana näitä kortteja oman valokuvasi kautta!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ TAI FACEBOOKIN TAPAHTUMASTA

*****

keltainenteksti_pngMAGDALA-KOULU – seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2019 – lue lisää täältä! 

*****

MAGDALA-PODCASTKäy kuuntelemassa täältä! 

 

 

MUUTA AJANKOHTAISTA

  • Luento ”Sisäisesti eheä nainen”, Vire-messut Tampereella la 12.1.2019, klo 11.30-12.15, Ilo-lavalla
  • Luento ”Sankarittaren matka eheäksi naiseksi”, Minä olen -messut, lauantaina 9.2.2019 klo 16.00. Tervetuloa kuuntelemaan!
  • Intuitiolla -työkirjan ensimmäinen painos on loppuunmyyty – toinen painos tulossa!
  • Intuitiolla – Kuuletko sisäisen viisautesi? – kirjan ensimmäinen painos on loppuunmyyty – toinen painos tulossa!
  • Kuunsilta -kirjan julkaisu huhtikuussa 2018
  • Intuitiolla -työkirja ja intuitio-kortit julkaistaan helmikuussa 2017! lue lisää työkirjasta ja korteista täältä
  • Iltalehden haastattelu Opi luottamaan intuitioon
  • Intuitiolla -kirjan julkaisupäivä 30.3.2016! lue lisää kirjasta

 

KATSO HAASTATTELUJA:

NAISEUDEN VOIMAN JUTTUTUOKIOSSA

KOHTAAMISIA -SARJAN HAASTATTELUSSA

 

13558934_362213217236345_659745882420513150_o