Katja Frange

KIRJAT JA KORTIT

Home »  KIRJAT JA KORTIT

INTUITIOLLA
intuitiolla-kansi_LOPULLINEN

VIISAS ELÄMÄ -SARJAN INSPIROIVA INTUITIO-KIRJA

TILAA KIRJA KATJAN HENKILÖKOHTAISELLA, INTUITIIVISELLA VIESTILLÄ

  • Voit tilata kirjan suoraan Katjalta, jolloin kirja signeerataan sen saajalle pienen henkilökohtaisen, intuitiivisen viestin kera
  • Tilaukset tällä sivulla olevan lomakkeen kautta
  • HUOM! Kirjoita tämän sivun alaosassa olevan lomakkeen avoimeen kenttään sen henkilön nimi kenelle kirja ja siihen tuleva intuitiivinen viesti osoitetaan.
  • Saat paluupostissa vahvistuksen ja laskun, jonka maksettuasi kirja postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.
  • Hinta: Intuitiolla -kirja + henkilökohtainen intuitiivinen viesti vastaanottajalle 39,00€. Hinta sisältää postikulut Suomeen.
  • Kirjan tilaus ilman henkilökohtaista intuitiivista viestiä ovh 27,00€+postituskulut(5,00€)

Intuitio on sisäistä viisautta ja monimuotoinen, luonnollinen osa elämää. Intuition vahvistaminen on ennen kaikkea henkistä kasvua, luottamusta sisäiseen viisauteen sekä elämän näkemistä ja kokemista puhtaammin sellaisena kuin se on. Sinussa on jo valmiina kaikki vastaukset, mutta kuuletko sisäisen äänesi?

Meissä jokaisessa oleva viisaus ja aito olemus voivat olla tietoisempi osa jokaista arkipäivää. Intuitiolla eläminen tuo arkeen uudenlaisen syvyyden, rauhan ja ilon voiman. Intuition vahvistumisen myötä elämästä ei katoa siihen kuuluvat kasvukohdat, mutta niistäkin voi löytää jonkin suuremman ohjauksen, ihmeen ja tarkoituksenmukaisuuden. Intuitio on virrassa kulkemista, mutta myös rohkeutta mennä sokeana päin tuntematonta, vain luottaen tässä hetkessä olevaan sisäiseen tietoon tai tunteeseen. Rotsi auki ja sydän edellä, mutta villasukat tukevasti jalassa.

Kirja sekoittaa mielenkiintoisella tavalla erilaisia näkökulmia, tuoreita oppeja ja vanhaa viisautta sekä herättelee uudenlaiseen ajatteluun myös kirjoittajan inspiroivien henkilökohtaisten kokemusten kautta. Kirjassa on mukana myös intuitiota kehittäviä harjoituksia.

Katja Frange on henkisen kasvun valmentaja ja opettaja, intuitiivinen näkijä ja äiti. Hän on intuitiivisen elämän sanansaattaja ja sitoutunut henkiseen työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta. Sivumäärä 288. Intuitiolla -kirja / Viisas Elämä

 

_MG_8589

kuva: Julia Alakulju

 

INTUITIOLLA -TYÖKIRJA, SISÄISEN VIISAUDEN HARJOITUKSIA

Intuitiolla -työkirja sisältää intuitiota avaavia harjoituksia ja kysymyksiä sekä vahvistavia ajatuksia. Kirja on inspiroiva työkalu ja tuki itsetuntemuksen vahvistamiseen sekä sisäisen viisauden ja herkkyyden tunnistamiseen.

Työkirja kulkee kätevästi mukana ja sen helppotajuisten harjoitusten äärelle voi pysähtyä missä ja milloin tahansa. Harjoitusten kautta arjesta voi tehdä intuitiivista tutkimusmatkaa niin itseensä kuin ympäröivään maailmaan!

Intuitiolla -työkirjaa voi käyttää lisänä aikaisemmin julkaistulle Intuitiolla – Kuuletko sisäisen viisautesi? -teokselle, mutta työkirjaa voi käyttää myös omana kokonaisuutenaan.

Kustantaja Viisas Elämä, sivumäärä n.100, ovh 18€ (jos tilaat alla olevalla lomakkeella, mainitse kirjan nimi lomakkeessa. Hintaan lisätään postikulut.)

Intuitiolla -työkirja / Viisas Elämä

 

 

Kuva: Julia Alakulju

kuva: Julia Alakulju

INTUITIO -KORTIT

Intuitiokorttien avulla voit vahvistaa intuitiotasi, sisäistä viisauttasi. Katja Frangen ja Sanni Nevalaisen yhteistyössä syntyneiden korttien energisoivat kuvat, puhuttelevat ja herättelevät tekstit sekä inspiroivat käytännön opastukset herkistävät ja avaavat intuitiota. Uuden ajan korkealaatuiset 44 korttia ja opaskirja ohjaavat ja tukevat, herättävät kysymyksiä sekä avaavat uusia näkökulmia, muistuttaen samalla elämän viisaudesta ja ilosta. Opaskirjassa on mukana korttien käyttöohjeet. Kortit inspiroivat sekä opastavat etsiessäsi vastauksia niin itsellesi kuin toisille.

Kustantaja Viisas Elämä, 2017, 44 korttia ja opaskirja, ovh 38€ (Jos tilaat alla olevalla lomakkeella, mainitse kortit lomakkeessa. Hintaan lisätään postikulut.)

Intuitio-kortit / Viisas Elämä

 

 

 

TULOSSA

pienempi

KUUNSILTA – FEMINIINISEN TIETOISUUDEN MATKA

Dalai Lama on sanonut, että länsimaalainen nainen on avain maailman muuttumiseen, mutta mitä tämä tarkoittaa? Miten löytää feminiinisen ja maskuliinisen energian välinen yhteistyö, mikä mahdollistaa tasapainon ja rauhan? Kirjassa feminiininen tietoisuus ja ikiaikainen viisaus saa modernin naisen kasvot. Viisas Elämä -kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange avaa uutuuskirjassaan naiseuden erilaisia ulottuvuuksia sekä myyttistä naiseuden voimaa, oman matkan inspiroivia tarinoita käyttäen.

Uusi julkaisuajankohta! Julkaistaan 1/2018, Viisas Elämä Oy

 

 

 

 

Kaikki tuotteet saatavilla kaikista Suomen suurimmista kirjakaupoista.

 

TILAA TUOTE TÄLLÄ LOMAKKEELLA

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Mikä tuote (pakollinen)

Jos haluat kirjaan viestin, kenelle kirja osoitetaan?