KATJA FRANGE

NAISEN VOIMAPAKKA

NAISEN VOIMAPAKKA_FACE

NAISEN VOIMA NÄKYVÄKSI – TULE MUKAAN NAISEN VOIMAPAKKA -PROJEKTIIN!

( Tapahtuma Facebookissa – linkki )

Haluatko olla osana naiseuteen liittyvää huikean ainutlaatuista kuvitusprojektia?

Sinulla on mahdollisuus olla yksi osa isompaa kokonaisuutta, jossa tehdään näkyväksi feminiinistä kauneutta, viisautta ja voimaa!

Itsetutkiskeluun ja intuitiiviseen opastukseen käytettävät kortit (mm. enkelikortit, tarot-kortit) ovat saaneet viime vuosina suuren suosion.  Niitä käytetään niin yksin, ystävien kesken kuin esimerkiksi terapiatyössä inspiroimaan, herättelemään ajatuksia ja uusia näkökulmia.

Vuonna 2019 julkaistava Naisen Voimapakka sisältää 44 korttia, joiden kuvat ja tekstit liittyvät naiseuden erilaisiin teemoihin. Korteissa on mukana mm. Äiti, Näkijä, Elämän kutoja, Soturitar – yhteensä 44 erilaisten naisen kuvaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osana näitä kortteja oman valokuvasi kautta!

Idea on yksinkertainen. Sinä lähetät yhden kuvan itsestäsi. Lähettämällä kuvan, annat kuvittajalle luvan käyttää sitä vapaasti korttien kuvituksessa, tehden siitä pakkaan sopivan taideteoksen. Kuvien on tarkoitus tuoda esille naiseuden teemoja puhuttelevalla sekä kauniilla ja voimallisella tavalla. Kuviin liitettävät tekstit sanoittavat kortin teemaa. Aivan kuten jokainen nainen, myös jokainen kortti on täysin ainutlaatuinen. Valmis Naisen Voimapakka on kuin taianomainen korurasia, jonka sisällön äärelle voit pysähtyä yhä uudelleen.

Projektin vastuuhenkilönä ja koolle kutsujana sekä Naisen Voimapakan kuvien ja tekstien tekijänä toimii Katja Frange. Katja on kirjailija, taiteilijasielu, henkinen valmentaja sekä intuitiivisen elämän ja naiseuden puolestapuhuja. Näiden korkealaatuisten korttien kustantajana toimii Viisas Elämä Oy (www.viisaselama.fi). Naisen Voimapakka julkaistaan viimeistään syksyllä 2019.

Jos kiinnostuit ja haluat olla mukana projektissa, toimi näiden alla olevien ohjeiden mukaan:

  • Millainen kuva? Lähetetyn kuvan tulee olla mieluummin värikuva ja korkealaatuinen, eli esimerkiksi kännykällä otettuja epäselviä ja rakeisia kuvia ei voida käyttää. Kuvassa ei saa esiintyä muita ihmisiä. Kuva voi olla lähikuva tai kokovartalokuva.
  • Huomioi, että voit lähettää vain yhden kuvan itsestäsi.
  • Kuvan ottajalta täytyy olla pyydettynä lupa kuvan vapaaseen käyttämiseen Naisen Voimapakka –projektissa.
  • Kaikkien kuvitukseen päätyneiden naisten nimet julkaistaan korttien mukana ilmestyvässä kirjasessa. Ilmoita suostumuksesi tähän kuvan lähettämisen yhteydessä.
  • Naisen Voimapakka –projekti on täysin vapaaehtoisuuteen pohjautuva projekti, josta ei makseta korvauksia. Lähettämällä kuvan annat luvan kuvan vapaalle käytölle ja taiteelliselle muokkaamiselle. Lähettämääsi kuvaa ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä luovuteta muille asianosaisille, eli kuvaa käytetään vain Naisen Voimapakka –projektiin liittyen. Projektin loppuessa eli korttien julkaisun jälkeen, kaikki lähetetyt kuvat tuhotaan. Valmiit korteissa käytettävät kuvat omistaa Viisas Elämä Oy.
  • Huomioithan myös sen, että kaikkia lähetettyjä kuvia ei pystytä käyttämään osana korttien kuvitusta. Taiteellisessa osuudessa kuvia voidaan myös yhdistellä, joten niistä voidaan käyttää vain pientä osaa, esimerkiksi osaa kasvoista. Jos kuvaasi käytetään kuvituksessa, taiteellisen työn jälkeen et ole välttämättä tunnistettavissa kuvasta.

Voit lähettää oman kuvasi osoitteeseen: naisenvoimapakka@gmail.com

TEHDÄÄN NAISEN VOIMA NÄKYVÄKSI!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN PROJEKTIIN!