Katja Frange

Näkijäkirje/ kirjallinen konsultointi

Home »  INTUITIO »  Näkijäkirje/ kirjallinen konsultointi

NÄKIJÄKIRJE

Mitä sisimpäsi haluaa kertoa juuri nyt?

Haluatko oman henkilökohtaisen tulkinnan, johon voit palata yhä uudelleen?

Näkijäkirje on intuitiivinen, kirjallinen tulkinta. Kirje on kuin peili, jonka kautta saat vahvistusta omille tuntemuksillesi ja päätöksillesi. Kirje avaa uusia, syvempiä näkökulmia ja auttaa siten selkeyttämään ja ymmärtämään jo elämässäsi olevia asioita sekä uusia mahdollisuuksia. Yleensä esille nousee meneillään olevat kasvuteemat ja niiden syvemmät tarkoitukset, mutta myös konkreettista arjen ohjausta.

Avaimet elämääsi ovat aina sinulla itselläsi. Jokaisella meistä on valta ja vastuu omista valinnoista. Joskus tarvitsemme kuitenkin peiliä, joka heijastaa esille sen, mitä itse emme pysty jostain syystä vielä näkemään tai ymmärtämään.

Voit tulostaa näkijäkirjeen paperiseen muotoon, jolloin se kulkee helposti mukanasi, kuin muistuttaen siitä, mikä on sinulle tärkeää. Palautteen mukaan kirje toimii myös muutosten tukena, koska sen sanoihin on helppo palata yhä uudelleen. Näkijäkirjeeseen kannattaa palata myös myöhemmin, koska joskus kauempaa katsottuna sanat aukeavat uudella tavalla.

Ensimmäiset näkijäkirjeet olen tehnyt vuonna 2011, joten näiden vuosien aikana lukuisat ihmiset ympäri Suomen ovat saaneet kirjeistä tarvitsemaansa opastusta.

Näkijäkirjettä varten sinulla on mahdollisuus esittää teemoja tai kysymyksiä, joihin toivot opastusta. Kirjeen tekeminen ei edellytä tapaamista. Näkijäkirje lähetetään sähköpostitse pdf-tiedostona, joten se on helppo tulostaa myös mukaan kuljetettavaksi. Kirjeen pituus on 3-4 sivua (A4).

Miten tilaan oman näkijäkirjeen?

Voit tilata oman näkijäkirjeesi sähköpostilla katja.frange@soulment.fi. Otsikoi sähköposti ”näkijäkirjeen tilaus”. Liitä tilaukseesi mukaan kirjeen saajan kuva ja mahdolliset kysymykset/teemat, mihin haluat kirjeen keskittyvän. Saat paluupostissa vahvistuksen tilauksestasi sekä maksuohjeet.

Kirjeet toimitetaan tilausjärjestyksessä. Toimitusaika on keskimäärin 2 viikkoa, riippuen tilausjonon pituudesta. Kirjeen hinta on 88€ (sis.alv 24%)

Kuva1Kiitos miljoonasti ihanasta kirjeestä. Se todellakin antoi rohkeutta ja eväitä tulevaan.
Luulen ymmärtäväni siitä kaiken, nyt kun päätöskin on tehty. Rakastan sitä symboliikkaa jonka annoit, ja miten osuvilta ne tuntuivatkaan. Kiitos!
” – Pauliina-

”Sain sinulta näkijäkirjeen vajaa kaksi vuotta sitten. Kiitos. Siitä oli valtavasti tukea vaikeassa elämäntilanteessani ja sitä seuranneissa valinnoissani ja päätöksissäni. Luin kirjettä tuolloin moneen, moneen, moneen kertaan ja olen lukenut sitä edelleen näihin päiviin asti.” -Milla-

”Kiitos upeasta näkijäkirjeestä. Kirjeesi toi valoa tähän hetkeen, se sai ajattelemaan, että minussa täytyy olla vielä jotakin kaunista jäljellä.” -Minna- rivi kirje

”Kiitos Katja. Olen sanaton, luen ja luen uudelleen tekstiäsi. Se puhuttelee minua kovasti. Eilen kun sain viestisi, minulle tapahtui tosi monta merkittävää asiaa. Tuntui kuin enkeleitä olisi ollut kaikkialla minne menin. Monessa asiassa osuit oikeaan. Olen jo muutaman vuoden miettinyt työtäni ja miten jatkan, en vain ole uskaltanut tehdä päätöksiä. Sain sinulta voimaa uskaltaa tehdä valintani. Luen varmaan vielä monesti viestiäsi.” -Tuula-
Kuva1
”Kiitos, Kiitos, Kiitos! Olen saanut sähköpostisi ja kirjoittamasi teksti kosketti ensi lukemalta. Kuten kirjoitit tekstiä pitää lukea monta kertaa niin olen nyt tehnyt ja ajatellut, ottanut aikaa myös makustella sitä. Ikään kuin syventäen, kirje ei jää tälle lukemiselle vaan seuraa mukana. Pidän lukemastani, ensin se mitä näet ja sitten ohjeita ja viitoitusta sinulta mitä se voisi olla tai mihin kannattaisi katseensa kääntää. Näit monta erilaista asiaa ja kohtaa. itse odotin vain pientä ja lyhyttä kirjettä. Sainkin itseni näköisen pitkän kirjoituksesi.” – Kirsi-