KATJA FRANGE

NÄKIJÄKIRJE

HENKILÖKOHTAINEN TULKINTA, JOHON VOIT PALATA YHÄ UUDELLEEN.

MITÄ SISIMPÄSI HALUAA KERTOA JUURI NYT?

Näkijäkirje on intuitiivinen, kirjallinen tulkinta. Kirje on kuin peili, joka sanoittaa sisintäsi. Saat selkeyttä, rohkaisua ja ymmärrystä elämässäsi meneillään oleviin teemoihin. Näkijäkirjeen kautta avautuu myös syvempiä näkökulmia ja uusia mahdollisuuksia. Yleensä Näkijäkirjeessä nousee esille meneillään olevat kasvuteemat ja niiden syvemmät tarkoitukset, mutta myös konkreettista arjen ohjausta.

Näkijän työssä ei ole kyse ennustamisesta. Näkijä ei voi myöskään antaa valmiita vastauksia, koska sinulla on vapaus ja vastuu omista valinnoistasi. Tarvitsemme kuitenkin joskus peiliä, joka sanoittaa sen, mitä emme itse pysty vielä itsessämme näkemään tai ymmärtämään. On myös tärkeää saada nähdyksi tulemisen kokemus.

Palautteen mukaan Näkijäkirje toimii vahvasti muutosten ja sisäisen prosessien tukena, koska sen sanoihin on helppo palata yhä uudelleen, pitkänkin ajan päästä. Sähköisessä muodossa lähetetyn kirjeen voi tulostaa paperiseen muotoon, jolloin se kulkee helposti mukanasi, kuin muistuttaen siitä, mikä on sinulle tärkeää. Näkijäkirjeeseen kannattaa palata myös myöhemmin, koska joskus kauempaa katsottuna sanat aukeavat uudella tavalla.

Ensimmäiset Näkijäkirjeet olen tehnyt vuonna 2011, joten näiden vuosien aikana lukuisat ihmiset ympäri Suomea ovat saaneet kirjeistä tarvitsemaansa opastusta.

Näkijäkirjettä varten sinulla on mahdollisuus esittää teemoja tai kysymyksiä, joihin toivot opastusta. Kirjeen tekeminen ei edellytä tapaamista, mutta pyydän tilaajalta kuvaa, joka auttaa keskittymään kirjeen teossa. Näkijäkirje lähetetään sähköpostitse pdf-tiedostona, joten se on helppo tulostaa myös mukaan kuljetettavaksi. Kirjeen pituus on 3-4 sivua (A4).

Miten tilaan oman Näkijäkirjeen?

  1. Lähetä kuvasi sähköpostilla (katja.frange@soulment.fi). Samalla voit halutessasi kertoa mahdolliset kysymykset/teemat, joihin haluat kirjeen keskittyvän.
  2. Tämän jälkeen voit maksaa tilauksesi  TÄSTÄ LINKISTÄ.
  3. Saat vielä paluupostissa vahvistuksen tilauksestasi.

Kirjeet toimitetaan tilausjärjestyksessä. Toimitusaika on keskimäärin 2 viikkoa, riippuen tilausjonon pituudesta. Kirjeen hinta on 88€ (sis.alv 24%)

_DSC6597_netti

Kiitos miljoonasti ihanasta kirjeestä. Se todellakin antoi rohkeutta ja eväitä tulevaan.
Luulen ymmärtäväni siitä kaiken, nyt kun päätöskin on tehty. Rakastan sitä symboliikkaa jonka annoit, ja miten osuvilta ne tuntuivatkaan. Kiitos!
” – Pauliina-

”Sain sinulta näkijäkirjeen vajaa kaksi vuotta sitten. Kiitos. Siitä oli valtavasti tukea vaikeassa elämäntilanteessani ja sitä seuranneissa valinnoissani ja päätöksissäni. Luin kirjettä tuolloin moneen, moneen, moneen kertaan ja olen lukenut sitä edelleen näihin päiviin asti.” -Milla-

”Kiitos Katja. Olen sanaton, luen ja luen uudelleen tekstiäsi. Se puhuttelee minua kovasti. Eilen kun sain viestisi, minulle tapahtui tosi monta merkittävää asiaa. Monessa asiassa osuit oikeaan. Olen jo muutaman vuoden miettinyt työtäni ja miten jatkan, en vain ole uskaltanut tehdä päätöksiä. Sain sinulta voimaa uskaltaa tehdä valintani. Luen varmaan vielä monesti viestiäsi.” -Tuula-
”Kiitos, Kiitos, Kiitos! Olen saanut sähköpostisi ja kirjoittamasi teksti kosketti ensi lukemalta. Kuten kirjoitit tekstiä pitää lukea monta kertaa niin olen nyt tehnyt ja ajatellut, ottanut aikaa myös makustella sitä. Ikään kuin syventäen, kirje ei jää tälle lukemiselle vaan seuraa mukana. Pidän lukemastani, ensin se mitä näet ja sitten ohjeita ja viitoitusta sinulta mitä se voisi olla tai mihin kannattaisi katseensa kääntää. Näit monta erilaista asiaa ja kohtaa. itse odotin vain pientä ja lyhyttä kirjettä. Sainkin itseni näköisen pitkän kirjoituksesi.” – Kirsi-