Katja Frange

Henkilökohtaisesti, Viiden askeleen polku

Home »  HENKINEN VALMENNUS »  Henkilökohtaisesti, Viiden askeleen polku

VIIDEN ASKELEEN POLKU

Henkilökohtainen valmennuskokonaisuus, kesto 6 kuukautta

Oletko valmis olemaan näkyvä sellaisena kuin olet?

 

Viiden askeleen polku on tietoisuuden kasvumatka. Se on matka itseesi ja sitä kautta kaikkeen olemassa olevaan. Tämä polku on tarkoitettu sinulle, jos olet valmis sitoutumaan henkiseen kasvuusi. Polku on sinulle, jos janoat löytää elämän ja oman arkesi tapahtumien syvempiä merkityksiä, jotain aidompaa ja pysyvämpää.  Olet valmis sijoittamaan itseesi. Kuljet kasvupolun itsesi vuoksi, koska olet sen arvoinen itsellesi. Polku vaatii avoimuutta, kyseenalaistamista, pohtimista, luottamusta ja heittäytymistä hetkeen, iloa unohtamatta. Se rohkaisee sinua kohtaamaan itsessäsi myös sellaista, mille olet aikaisemmin kääntänyt selkäsi.

Polku herättelee kysymään isoja ja mielenkiintoisia kysymyksiä, kuten kuka sinä olet ja mikä on totta. Ja kuitenkin, usein tärkeimmäksi nousee ne pienet arkielämän hetket ja teot, joilla on suuria merkityksiä. Yksinkertaiset totuudet, jotka oivalluksen myötä muuttavat kaiken ja samalla ei mitään.

 

polku

Polku perustuu neljän elementin tasapainolle, joita tarkastellaan eri syvyyksillä sinun elämääsi peilaten. Neljä henkisen kasvun elementtiä ovat antaminen ja vastaanottaminen sekä hetkessä oleminen ja toiminta. Näiden elementtien tasapaino vahvistaa viidennen askeleen, joka edustaa sisäistä rauhaa, omassa voimassa olemista ja oman merkityksen oivaltamista.

Keskityt luomaan elämääsi tietoisesti, aidosta olemuksestasi käsin. Miten päästää irti siitä mikä pitää sinut paikoillaan? Miten luottaa, vaikka et tiedä? Ohjaako valintojasi rakkaus vai pelko? Kuka sinussa määrittelee, haluaa ja tahtoo?  Mitä sinulle on tasapaino ja rauha? Mitä tekosyitä esität vielä itsellesi? Muutamme niitä alitajuntaisia uskomuksia, jotka vielä estävät sinua ilmentämästä sellaista elämää kun aidosti tahdot. Kyseenalaistat totuutena pitämiäsi ajatuksia ja opit käyttämään energioita oman elämän luomisessa. Vaikka liikumme syvissäkin pohdinnoissa, tasapaino tarkoittaa sitä, että muutos tapahtuu myös arkipäiväsi tasolla. Polku ei perustu vain teoriaan tai viisaisiin ajatuksiin, vaan elämään sen valoineen ja varjoineen.  Askeleet pysyvät kevyinä, kun pohjalla on kupliva innostus elämää kohtaan ja  myös kyky nauraa itselle. Vahvistamme ja selkeytämme yhdessä tarkoitustasi, lempeydellä itseä kohtaan. Olet vapaa olemaan sinä.

Viiden askeleen polku muotoutuu sinun elämäsi mukaan, riippuen myös siitä kuinka syvälle olet valmis sukeltamaan. Polku on intensiivinen tutkimusmatka ja suurin osa työstä tapahtuu tapaamisiemme välillä, koska se on jokapäiväistä elämän tarkkailua ja tutkimista, sitä että elät oivallukset todeksi.

Yhteisissä tapaamisissa keskitymme elämän eri ulottuvuuksiin mm. energioiden ja intuition kautta sekä teemme mielikuva- ja rummutusmatkoja. Valmennuksessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin perinteiset valmennustyökalut ja NLP, kuin intuitiivinen näkeminen, vanha viisaus ja uudet tutkimukset, shamanistiset ja energeettiset työkalut. Tarjoan käyttöösi kaiken tietoni, taitoni ja kokemukseni. Rohkaisen, peilaan ja havahdutan. Välillä opimme myös yhdessä.

 

Viiden askeleen polku ei tee sinua valmiiksi, koska kasvu jatkuu myös yhteisen aikamme jälkeen. Tarkoitus on, että polun jälkeen olet vahvemmin yhteydessä aitoon olemukseesi, olet omassa voimassasi ja näkyvä sellaisena kuin olet. Olet vahvempi kulkemaan läpi elämään kuuluvia syklejä ja muutoksia.

Otan henkilökohtaiseen valmennukseen vain muutaman henkilön kerrallaan, jotta voin antaa valmennettavilleni heidän tarvitsemansa ajan.

SINULLEKO?

 • olet valmis sitoutumaan henkiseen kasvuun
 • olet valmis muuttumaan ja muuttamaan elämääsi
 • olet valmis antamaan itsellesi parasta
 • olet jo oivaltanut, että kasvaaksesi ja muuttuaksesi, sinun tulee ottaa vastuu itsestäsi
 • sinulla on vahva henkinen maailmankatsomus, mutta olet valmis siirtymään uudelle tasolle

MITÄ SINÄ SAAT?

 • henkilökohtaisesti räätälöity valmennuskokonaisuus, sinun aikataulusi mukaisesti
 • tapaamisia yhteensä 5 kertaa, noin kuukauden välein. Yhden tapaamisen kesto 2 tuntia (Helsinki)
 • tapaamisten välillä puhelin- tai skypeohjaus (kesto noin 30min – 1 tunti/kerta)
 • jatkuva sähköpostiyhteys
 • Yhteensä noin 15 tuntia henkilökohtaista valmennusta
 • harjoituksia ja tehtäviä, jotka otat osaksi arkeasi
 • työkaluja, jotka kulkevat mukanasi myös yhteisen polun jälkeen

 

polku 3

MITEN MUKAAN?

Jos olet valmis astumaan polulle, voit kysyä lisätietoja ja vapaita valmennuspaikkoja sähköpostilla katja.frange@soulment.fi

HINTA

380€/kuukausi (5 erää, kokonaishinta 1900€), kertamaksuna 1800€

Hinnat sisältävät alv 24%

Lämpimästi tervetuloa henkilökohtaiseen valmennukseen!

 

”Mitä jos kuolemasi jälkeen Luoja kysyy sinulta: ”No, millaista oli taivaassa?”