KATJA FRANGE

NAISEN KUVA

RAKASTETTU – NAISEN KUVA

Kuva, joka muistuttaa tärkeästä. Kuva, joka herättää, havahduttaa ja herkistää. Kuva, joka inspiroi kohtaamaan itsesi, hyväksymään, rakastamaan ja olemaan Rakastettu.

Kohtaamisemme on kuin sukellus sisimpääsi, joka avaa sinussa jotain uutta tai muistuttaa jostain unohdetusta. Pysähdymme, hiljennymme ja keskustelemme, ilman ennakko-odotuksia. Intuitiivisen ohjauksen kautta opastan sinut sisäiselle matkalle, kutsuen esille sen, minkä on aika tulla näkyväksi.

Valmentajana ja itseoppineena kuvaajana olen kuin peili, joka auttaa sinua tuomaan näkymättömän näkyväksi. Se jokin on sisäistä tultasi, viisauttasi ja kauneuttasi. Ehkä sisimpäsi haluaa tulla nähdyksi esimerkiksi itsenäisenä, vahvana, seksuaalisena, villinä, lempeänä, leikkisänä tai herkkänä naisena – autenttisena sinuna. Prosessi voi olla korjaava ja merkityksellinen tavoilla, joita et osaa etukäteen ajatellakaan.

Kuva syntyy yhteisen luovan ja valmennuksellisen prosessin kautta, joka voi kestää pari tuntia tai kokonaisen päivän – räätälöimme kokonaisuuden toiveesi, tarpeesi ja näkemyksesi huomioiden. Kuvaamme luonnon keskellä, Äiti Maan kannattelemana. Voit sulautua luontoon tai nähdä itsesi erillisenä ja samalla harmonisessa yhteydessä ympäröivään maailmaan. Lopullinen kuva kertoo tarinan, jonka haluat muistaa.

Uskalla tulla nähdyksi ja nähdä itsesi.

”Rakastettu on oikea nimesi ja tulee nimenäsi olemaan.”