KATJA FRANGE

INTUITIOLLA -KIRJAT

INTUITIOLLA – KUULETKO SISÄISEN VIISAUTESI?

Viisas Elämä -sarjan inspiroiva intuitio-kirja!

Tilaa kirja Katjan henkilökohtaisella, intuitiivisella viestillä!2314824

  • Voit tilata kirjan suoraan Katjalta, jolloin kirja signeerataan sen saajalle pienen henkilökohtaisen, intuitiivisen viestin kera
  • TILAA KIRJA TÄSTÄ
  • saatavilla myös kustantajalta: Tilaa tästä
  • Hinnat: signeerattu Intuitiolla -kirja + henkilökohtainen intuitiivinen viesti vastaanottajalle 35,00€. Hinta sisältää postikulut Suomeen.
  • Kirjan tilaus ilman henkilökohtaista intuitiivista viestiä ovh 27,00€ +postituskulut (5,00€)

Takakannen teksti:

Intuitio on sisäistä viisautta ja monimuotoinen, luonnollinen osa elämää. Intuition vahvistaminen on ennen kaikkea henkistä kasvua, luottamusta sisäiseen viisauteen sekä elämän näkemistä ja kokemista puhtaammin sellaisena kuin se on. Sinussa on jo valmiina kaikki vastaukset, mutta kuuletko sisäisen äänesi?

Meissä jokaisessa oleva viisaus ja aito olemus voivat olla tietoisempi osa jokaista arkipäivää. Intuitiolla eläminen tuo arkeen uudenlaisen syvyyden, rauhan ja ilon voiman. Intuition vahvistumisen myötä elämästä ei katoa siihen kuuluvat kasvukohdat, mutta niistäkin voi löytää jonkin suuremman ohjauksen, ihmeen ja tarkoituksenmukaisuuden. Intuitio on virrassa kulkemista, mutta myös rohkeutta mennä sokeana päin tuntematonta, vain luottaen tässä hetkessä olevaan sisäiseen tietoon tai tunteeseen. Rotsi auki ja sydän edellä, mutta villasukat tukevasti jalassa.

Kirja sekoittaa mielenkiintoisella tavalla erilaisia näkökulmia, tuoreita oppeja ja vanhaa viisautta sekä herättelee uudenlaiseen ajatteluun myös kirjoittajan inspiroivien henkilökohtaisten kokemusten kautta. Kirjassa on mukana myös intuitiota kehittäviä harjoituksia. Sivumäärä 288.

 

 

_MG_8589INTUITIOLLA -TYÖKIRJA, SISÄISEN VIISAUDEN HARJOITUKSIA

Intuitiolla -työkirja sisältää intuitiota avaavia harjoituksia ja kysymyksiä sekä vahvistavia ajatuksia. Kirja on inspiroiva työkalu ja tuki itsetuntemuksen vahvistamiseen sekä sisäisen viisauden ja herkkyyden tunnistamiseen.

Työkirja kulkee kätevästi mukana ja sen helppotajuisten harjoitusten äärelle voi pysähtyä missä ja milloin tahansa. Harjoitusten kautta arjesta voi tehdä intuitiivista tutkimusmatkaa niin itseensä kuin ympäröivään maailmaan!

Intuitiolla -työkirjaa voi käyttää lisänä aikaisemmin julkaistulle Intuitiolla – Kuuletko sisäisen viisautesi? -teokselle, mutta työkirjaa voi käyttää myös omana kokonaisuutenaan.

Kustantaja Viisas Elämä, sivumäärä n.100, ovh 18€

TILAA TYÖKIRJA TÄSTÄ 

Saatavilla myös kustantajalta: Tilaa tästä