KATJA FRANGE

MEDITAATIOT

MEDITAATIO -TRILOGIA ALITAJUNNAN ARKKITYYPPEIHIN

SISÄINEN NÄKIJÄ -MEDITAATIO

120302488_10158990414226057_9192966526342974810_o

Sisäinen näkijä -meditaatiomatka johdattaa sinut syvälle ainutlaatuiseen, sisäiseen maailmaasi ja viisaan sisäisen näkijäsi luokse. Tämä eheyttävä meditaatiomatka avaa ja vahvistaa intuitiotasi, sisäistä viisauttasi ja yhteyttä itseesi. Matka rentouttaa niin mieltäsi kuin kehoasi. Sinulla on myös mahdollisuus saada ohjausta elämääsi sekä selkeyttä vastauksia vaille oleviin kysymyksiin ja valintoihin.

Tämän meditaatiomatkan voit tehdä yhä uudelleen, aina kun tahdot vahvistaa intuitiotasi ja kuulla oman sisäisen viisautesi.

Mitä sinun sisäisellä näkijälläsi on kerrottavaa? Näe ja kuule itsesi ja elämän ohjauksen.

Matkan kesto noin 23 minuuttia

Saatavilla äänikirjapalveluista sekä Viisas Elämän nettikaupasta – Tilaa täältä

”Matka oman sisäisen näkijän luo on kuin pumpulissa kävelisi. Katjan lempeän pehmeä ääni johdattaa nopeasti rentouteen, jossa keho saa levätä, sydän pääsee avautumaan ja sisäinen viisaus vahvistuu. Rentoutus on sopivan pituinen, ei vie liikaa aikaa, mutta on riittävän pitkä, jotta syvempi rentoutus on mahdollista. Olo sen jälkeen on virkistynyt ja voimaantunut. Suosittelen lämpimästi äänitettä matkakumppaniksi ja tueksi omalle polulle!” Kaija

”Valo tuli matkaani, kun lähdin kulkemaan portista. Rauhoituin ja sain kysymykseeni vastauksen. Äänesi rauhoitti. Olen tehnyt ohjattuja meditaatiomatkoja, mutta tässä oli matkan ohjauksen lisäksi sanoitusta myös totuudellista viisautta.” Riitta

***

SISÄINEN ÄITI -MEDITAATIO

Sisäinen äiti -meditaatiomatka johdattaa sinut syvälle ainutlaatuiseen sisäiseen maailmaasi ja eheyttävän rakkauden kokemukseen. 9789522609397_621365_2048_4000x@2x.progressive

Tämä meditaatio on sydäntä avaava, lempeä mielikuvamatka, joka vahvistaa itsemyötätuntoa ja rakkautta itseäsi kohtaan. Sisäinen äiti -matka vahvistaa myös yhteyttä sisäiseen lapseesi. Matka hoitaa sisäistä lastasi ja auttaa hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.

Meditaatiomatka rentouttaa niin mieltäsi kuin kehoasi. Voit tehdä tämän matkan yhä uudelleen sisäisen rauhan, turvallisuuden tunteen ja hyvän olon vahvistamiseksi.

Matkan kesto noin 31 minuuttia

Saatavilla äänikirjapalveluista sekä Viisas Elämän nettikaupasta – Tilaa täältä 

***

SISÄINEN TAITEILIJA -MEDITAATIO

Sisäinen taitelija -meditaatiomatka johdattaa sinut syvälle ainutlaatuiseen sisäisen luovuuden maailmaasi ja oman luovuutesi lähteelle. 9789522609380_621371_2048_4000x@2x.progressive

Tämä meditaatio on energisoiva mielikuvamatka, joka herättelee luovuuttasi ja vahvistaa luomisvoimaasi. Voit tehdä sisäisen taiteilijan matkan inspiraation, elämänvoiman, itseluottamuksen ja hyvän olon vahvistamiseksi.

Meditaatiomatka rentouttaa niin mieltäsi kuin kehoasi. Voit tehdä tämän matkan yhä uudelleen, aina kun haluat avata ja vahvistaa vapaasti virtaavaavaa luovaa elämänenergiaasi.

Matkan kesto noin 28 minuuttia.

Saatavilla äänikirjapalveluista sekä Viisas Elämän nettikaupasta – tilaa tästä